Dotekomanie.cz

Chytré hodinky s 3G připojením od LG prošly FCC

LG G Watch R, které jsou na fotce pod tímto odstavcem, vypadají velice sportovně. Tyto kulaté chytré hodinky však nejsu zjevně jediné, které LG tento rok vypustí na trh. V databázi FCC se objevily údaje o nových chytrých hodinkách od jihokorejské firmy s podporou 3G konektivity.

V databázi ovšem nenalezneme, jak by měly chytré hodinky vypadat či co mají za hardware, ale dozvíme se, že vyjdou dvě verze nových hodinek pod označením VC100 a VC100P. V tabulce níže můžete najít informace o CDMA, což znamená, že zařízení se budou moci připojit k 3G mobilní síti. Jak už víme, nebudou to první smartwatch, které se dokáží připojit k mobilnímu internetu. Zde hovořím o Samsung Gear S.

Zřejmě můžeme počítat spíše s obdélníkovým tvarem, jak to bylo u původních LG G Watch. Rozměry jsou 57,7 x 35,5 milimetrů. Kdyby hodinky byly kulatého tvaru, byl by očekáván pouze jeden rozměr jako průměr. Ovšem i tyto rozměry činí LG smartwatch s 3G připojením menší než Samsung Gear S.

Nevíme, jestli hodinky budou vybavena systémem Android Wear. Pokud ano, jednalo by se o první model s tímto systémem a podporou mobilní sítě. Možná se jedná o předzvěst druhé verze Android Wear.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version