Dotekomanie.cz

Aplikace ČSFD povyšuje na vyšší verzi – přináší nový vzhled

Československá filmová databáze je jedna z nejnavštěvovanějších stránek, ohledně filmů a seriálů v Česku a na Slovensku. Po dlopuhé době jsme se dočkali aktualizace, která přináší nejen grafické změny. Vývojáři slibují, že postupem času budou přibývat nové funkce.

Jak si můžete všimnout na prvních dvou snímcích, přehlednost aplikace je výborná a struktura opravdu dobře vyřešená. Máte přístup takřka naprosto všude a máte možnost vyhledávání i hlasem. Na první pohled je patrné, že se zobrazuje celkem dost obrázků, a to už hned na hlavní stránce. Naštěstí si můžete vypnout jejich zobrazování, kvůli stahovaným datům, ale v nastavení je také možnost vidět či zvýšit/snížit si mezipamět obrázků, což je celkem vítaná funkce.

Další snímky zobrazují náhled určitého filmu (příklad je vybrán náhodně – první odkaz). Chcete vědět, kdo ve filmu hraje? Stačí na něj kliknout a popojet v záložce Obsah trochu níže. Bohužel u galerie fotek bych uvítal jejich zobrazení na plnou šířku displeje, ale přeci jen takto je vidět více obrázků najednou.

Za celou dobu používání jsem nezaznamenal žádný zásek, tudíž plynulost i na, řekněme, slabších zařízeních funguje skvěle. Dokonce i vyhledávání je velmi svižné a výsledky se vám zobrazí téměř ihned. Shrnuto a podtrženo, tato verze aplikace je na dobré cestě a rozhodně se jí vyplatí používat.

Zdroj: plus.google.com

Exit mobile version