Dotekomanie.cz

Ušetřete, Obchod Play nabízí několik skvělých aplikací a her ve slevě

epoch2

Máte chuť rozšířit si svou sbírku aplikací a her v Obchodě Play o další zajímavé kousky? Teď je na to ta pravá chvíle, jelikož několik předních vývojářských studií svá díla nabízí za sníženou cenu. V tomto článku jsme pro vás vybrali seznam těch nejzajímavějších slev. Tak na co ještě čekáte, hurá na nákupy!

Epoch 2

Pokračování oblíbené střílečky z pohledu 3. osoby je zpět. Tentokrát se můžete těšit ještě na více modifikací zbraní, nové druhy nepřátelských robotů i skvělé zpracování díky Unreal Enginu 3.

Table Top Racing Premium

Máte raději závodní hry? S Table Top Racing chybu neuděláte. Čeká na vás celkem 17 upravitelných autíček, 8 tratí, power-upy a rovněž několik herních módů.

Air Control

Chtěli jste si někdy vyzkoušet, jaké je to být dispečerem letového provozu? S hrou Air Control si svůj sen můžete uskutečnit, a to dokonce ve 4 různých prostředích s několika typy letadel.

Carcassonne

Jste hráči deskových her a mezi vaše oblíbené patří Carcassonne? Teď si ji můžete zahrát i na svých mobilních zařízeních proti vyspělé umělé inteligenci, nebo až s 5 přáteli přes lokální multiplayer.

Gangstar Vegas

Za pouhých 10 Kč si můžete pořídit Gangstar Vegas, které se dá považovat za mobilní klon GTA. Desítky zbraní, vozidel, velké město a spousta misí, to vše a ještě více si pro vás Gameloft připravil.

Poweramp

Poweramp se již několik let drží na prvních příčkách nejprodávanějších aplikací, a není se čemu divit. Lepší hudební přehrávač pro Android byste těžko hledali. Klíč pro odemčení plné verze pořídíte ve slevě za 40 Kč.

MAPS.ME

Závidíte uživatelům Windows Phone jejich offline HERE mapy? Už nemusíte, MAPS.ME vám je plně nahradí. Pro offline použití si můžete stáhnout mapy celého světa, aplikace navíc disponuje českou lokalizací i spoustou funkcí.

AppSales

Chcete ještě více slev na zajímavé aplikace a hry pro Android? Stáhněte si aplikaci AppSales, kterou jsme pro vás přeložili do češtiny.

Exit mobile version