Dotekomanie.cz

Seznam vydal nové Mapy.cz – nabízí landscape mód a offline hledání

Seznam.cz dnes vydal aktualizaci aplikace Mapy.cz. Nová verze 3.0 přináší především uživateli dlouho chtěný režim na šířku (landscape) a další velkou novinkou je také offline vyhledávání míst v České republice. Batůžek se potom dočkal mírné úpravy a nyní umí zobrazit po vzoru webových map i oblíbená místa, které lze rovněž i přidávat.

Díky novému režimu na šířku jsou mapy dobře použitelné i na tabletech, ačkoli na ně aplikace přímo navržená není. Drobné úpravy se dočkal i design. Nabízí nově výraznější ikony a zcela nový je potom správce offline podkladů. Pod touto položkou lze stáhnout mapu České republiky, včetně offline hledání do zařízení a dokonce i mapu Slovenska. Funkce hledání zajímavých míst v batůžku funguje již také offline. U jednotlivých bodů přibyla nová galerie daného místa.

  

Nová verze s číslovkou 3.0 je zatím dostupná pro operační systém Android a Windows Phone, verze pro iOS je zatím ve vývoji. V budoucnu v dalších aktualizacích můžeme také očekávat offline plánování tras.

[winphone]mapy-cz/e926fd53-d7cd-4ee7-95c7-c938a5e9a1e5[/winphone]

Exit mobile version