Dotekomanie.cz

Micromax představil Canvas Knight Cameo A290

Společnost Micromax zařazuje do své rodiny chytrých telefonů další nový přírůstek. Tentokrát se jedná o model, který si vysloužil zařazení do známé řady Canvas a nese přesné označení Knight Cameo A290. Indický výrobce jej vybavil prvky charakteristickými pro střední třídu, kde bude například nejvíce vynikat použitý procesor od MediaTeku nebo barevná provedení lákající také na zlatý odstín.

Telefon získal 4,7palcový displej zaujímající HD rozlišení. Výkon dostal na starost osmijádrový procesor MT6592M taktovaný na frekvenci 1,4 GHz společně s 1GB operační pamětí RAM. Úložiště v základu má kapacitu 8 GB, přičemž po odečtení systémových dat zbývá k využití 5,64 GB. Zatímco přední panel dále vyplňuje 5megapixelová kamerka, tak do zad byl vpraven 8megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou.

Celkovou výdrž zajišťuje 2 000mAh baterie. Uživatelským prostředím doprovází systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat. Ostatní prvky výbavy zahrnují podporu paměťových microSD karet, WiFI, GPS či Bluetooth 4.0. Oficiální prodej nejprve startuje na domácím trhu v Indii za 12 350 rupií (tj. cca 4 224 Kč bez daně). Z barevných kombinací bude dostupná černá, černo-zlatá a bílo-zlatá varianta.

Zdroj: maktechblog.com

Exit mobile version