Dotekomanie.cz

Huawei Ascend Mate 3 zachycen v AnTuTu

Nedávno uniklé snímky nově doplňují pravděpodobné specifikace připravovaného modelu Ascend Mate 3. Ačkoliv nejde prozatím o nic oficiálního, rozhodně půjde o slušný kousek techniky. Důležitou roli bude hrát displej s poněkud přerostlou úhlopříčkou, která se blíží spíše tabletu, a procesor z dílny čínského výrobce. Únik prvních informací má samozřejmě na svědomí databáze benchmarku AnTuTu.

Testovaný model se skrýval pod kódovým označení MT7-TL00 a disponoval 6,1palcovým displejem, který dosahoval na Full HD rozlišení (1920 x 1080 pixelů). Hardwarovou část zastupuje osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 s taktovací frekvencí 1,3 GHz založený na architektuře big.LITTLE a grafický čip Mali-T624 MP4. Operační paměť RAM bude zřejmě dostupná ve dvou verzích – 2 a 3 GB.

Dále konstrukci doplní 13megapixelový senzor fotoaparátu a přední 5MPx kamerka na pořizování selfie snímků. V případě softwaru lze očekávat systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat s vlastní nástavbou Emotion UI. Z nepotvrzených spekulací ještě stojí za zmínku přítomnost skeneru otisků prstů či využití kovového materiálu při samotné výrobě. Odpovědi na otázky týkající se představení či prodejní ceny jsou neznámé.

Zdroj: gforgames.com

Exit mobile version