Dotekomanie.cz

Google+ pro Windows Phone se ve spolupráci s Dotekománií dočkalo češtiny

gPlus

Se sociální sítí od Googlu je to na platformě Windows Phone složité. Google stále „mobilními okny“ opovrhuje a dosud vydal pouze jedinou aplikaci, a to vyhledávání. Uživatelům Google+ tak nezbývá nic jiného než ke službě přistupovat skrze mobilní web.

Ovšem aplikace gPlus, o které jsme nedávno psali, se ve Windows Phone Storu objevila jako na zavolanou. Jako první přináší zcela nativní přístup k vašim kruhům, už žádná webová verze. Uživatelský zážitek sice zdaleka není na takové úrovni jako v případě oficiálních aplikací pro konkurenční platformy, zanedlouho však vyjde zbrusu nová verze aplikace, která přinese vyšší rychlost a nové uživatelské rozhraní.

Jelikož na Dotekománii rádi podporujeme povedené aplikace, rozhodli jsme se gPlus plně lokalizovat do češtiny. Ať už proto používáte gPlus delší dobu, nebo si ho teprve chystáte nainstalovat, budeme rádi za vaše názory v diskuzi nebo na Google+.

[winphone]gplus/48cb93e3-f416-4670-8f40-cde56a463af8[/winphone]

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 925 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.

Exit mobile version