Dotekomanie.cz

Galaxy Note 4 byl otestován v benchmarku AnTuTu

Oficiální představení nejnovějšího modelu Galaxy Note 4 je nám zase o další krok blíže. Společnost Samsung totiž otestovala chystaný phablet v benchmarku AnTuTu, kde se nevyhnul úniku zřejmě konečných specifikací. Dnešní čerstvá informace potvrzuje většinu dřívějších zpráv, které postupně přicházely na svět. Jihokorejský výrobce ovšem veškeré pověsti nekomentuje, neboť novinka jako první zažije premiéru už 3. září na veletrhu v Berlíně.

Nejvýraznějším prvkem se stane 5,7palcový displej s rozlišením 1440 x 2560 pixelů, čímž hustota pixelů překročí hranici 500 PPI. Výkon mu bude dodávat osmijádrový procesor Exynos 5433 z vlastní dílny a navíc druhá varianta by měla disponovat procesorem Snapdragon 805 od Qualcommu. Úložiště v základu nabídne kapacitu 16 GB. Možnost rozšíření paměťovou microSD kartou nebylo prozatím zmíněno.

Následně zadní část ponese 16megapixelový fotoaparát. Budoucí majitele doprovodí prostředím systém Android v nejnovější verzi 4.4.4 KitKat. O přítomnosti nástavby TouchWiz nebo Magazine nelze pochybovat. Jestliže budeme vycházet z předchozí generace,  Galaxy Note 4 můžeme v konečném prodeji očekávat v rozmezí září až října za necelých 20 tisíc korun.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version