Dotekomanie.cz

Byla vytvořena kopie OnePlus One

OnePlus One je chytrý telefon, který měl za úkol útočit na většinu top modelů ostatních výrobců. Došlo ke kombinaci skvělých specifikací, které ve spojení s příznivou cenou nalákala zajisté spousty zájemců. Není tak překvapením, že i tento model se stal obětí výrobců kopií. Stejně jako modely jiných telefonů, tak i OnePlus One byl v Číně okopírován.

  

Landvo L200G (vlevo) a OnePlus One (vpravo)

Kopie telefonu nese označení Landvo L200G. První znatelný rozdíl oproti originálu je displej zařízení. Zatímco OnePlus One disponuje 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením, kopie je vybavena pouze 5palcovým displejem s rozlišením 960 x 540. Šetřilo se i na vnitřnostech, nicméně se nejedná o nejhorší specifikace. Klon je vybaven 4jádrovým procesorem, který je doplněn o 1GB operační paměť. Na zadní straně kopie nalezneme 5MPx fotoaparát. Přední strana získala 2MPx kamerku. Baterie Landvo L200G nabízí kapacitu 2000 mAh.

   

Landvo L200G 

Potěšujícím faktem u kopie je například podpora LTE sítí nebo přítomnost 2 slotů pro SIM karty. Landvo L200G již v základu disponuje operačním systémem Android Kitkat. Cena je také výrazně nižší než u originálu. Za 100 dolarů (2 110 Kč) dostanete poměrně solidně vybavené zařízení.

Specifikace OnePlus One vs. Landvo L200G

Zdroje: gizmochina.com, forums.oneplus.net, forums.oneplus.net

Exit mobile version