Dotekomanie.cz

Apple rozeslal pozvánky – nové iPhony přijdou 9. září

Apple včera v podvečer rozeslal pozvánky novinářům na akci, která se bude konat 9. září. Samotná pozvánka se nese v jedné barvě a nalezneme na ni nápis: „Wish we could say more“, což lze přeložit jako „Přáli bychom si říct více“.

Událost se bude konat v 10 hodin pacifického času (u nás tradičně 19:00) v budově Flint Center. V té se keynote Applu zatím konala pouze třikrát, naposledy v roce 1998. V této stejné budově před 30 lety došlo také k představení prvního počítače Mac. A že to bude asi velké, naznačují fotky z místa konání, kde jsou přípravy již v plném proudu. Údajně se zde staví třípatrová struktura.

 A co bude představeno? Téměř jistě to budou nové iPhony, tuto informaci potvrdil i zdroj @evleaks. Dále bychom se dle posledních spekulací měli dočkat chytrých hodinek iWatch. Vzhledem k velké scéně v místě konání je možná i nějaká demonstrace jejich fungování ve spojení se sadami HealthKit a HomeKit.

Akci budeme samozřejmě sledovat, o představení novinek vás pak budeme informovat souhrnným článkem. Zda bude k dispozici live stream, zatím není známo.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version