Dotekomanie.cz

Zábavná hra s veverkou pro iOS a Android

Po dlouhém čekání se uživatelé Androidu dočkali a konečně vyšla populární hra z iOS jménem Nuts!. Tato hra si za svou existenci získala mnoho fanoušků a lze to přisuzovat její zábavnosti.

Ve hře Nuts! se stanete veverkou a vaším úkolem bude šplhání po stromě, přičemž se musíte snažit vyšplhat co nejvýše. Do cesty se vám budou stavět překážky v podobě větví, které musíte minout, jinak vaše hra končí. Během šplhání můžete sbírat nejrůznější oříšky a mince, které mohou sloužit jako upgrade.

Ovládání hry je velmi jednoduché a nevyžaduje žádné zvláštní schopnosti, vašim zařízením musíte otáčet doleva a doprava, přičemž senzory tento pohyb zaznamenají a veverka se na danou stranu přesune. Po vyšplhání každých 50 m se vám zobrazí malá informační tabulka o výšce. Šplhání se nahoru často urychlí i bonus v podobě turbo rychlosti, kdy se veverka řítí nahoru obrovskou rychlostí.  Během jedné hry můžete do překážky narazit celkem čtyřikrát, pak vaše hra končí. Skvělým doplňkem je žebříček nejlepších hráčů, který vás přinutí vaše skóre neustále vylepšovat a být lepší než vaši přátelé a ostatní hráči.

 

Pokud máte rádi krátké hry, u kterých nemusíte příliš přemýšlet, pak je pro vás Nuts! jako stvořený. Hra je ke stažení pro Android zcela zdarma napořád a uživatelé iOS by si hru měli vyzkoušet, jelikož právě trvá akce, kdy je hra zdarma.

 

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version