Dotekomanie.cz

Nová galerie MyRoll pro Android za vás uspořádá veškeré fotografie

Prohlížení fotek na zařízeních s Androidem byla vždycky hračka. Samsung, HTC, Sony i většina ostatních výrobců mají každý svou specifickou galerii, aplikace Fotky od Googlu je zase dostupná všem uživatelům Google+. Co když ale budete chtít něco víc než jen pouhé prohlížení fotek z dovolené nebo rodinné oslavy? V Obchodě Play se naštěstí nachází „staronová“ aplikace MyRoll, která s vašimi fotografickými výtvory dokáže udělat zázraky.

MyRoll jste už mohli znát z dřívějška pod jménem Flayvr, nedávná velká aktualizace se však dotkla i samotného názvu aplikace. Na rozdíl od ostatních galerií nečekejte pouze nekonečné seznamy fotek, MyRoll za vás dokáže vše uspořádat podle místa, události v kalendáři a času pořízení snímků. Podle vlastních algoritmů také dokáže vybrat ty nejpovedenější fotky a přemístit je na začátek každého alba. Díky integrované podpoře sociálních sítí navíc stačí stisknout jediné tlačítko a veškeré vaše zážitky můžete sdílet svým přátelům.

Jako každá správná galerie i MyRoll vzorně podporuje všechny různé úhlopříčky. Stahovat tak můžete z Obchodu Play do svých telefonů i tabletů třeba hned.

Aktualizováno:

Byla aktualizovaná i verze pro iOS, která nabízí obdobné funkce.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version