Dotekomanie.cz

LG uvedlo zmenšeninu svého top modelu – G3 Beat

Po samotném top modelu výrobce většinou přichystá jeho mini verzi mířenou spíše do vyšší střední třídy. U LG tomu není jinak a po novince G3 nyní přichází model G3 Beat. Ten má nabídnout kompaktnější rozměry, i když s 5 palcovým displejem se již o žádnou mini verzi nejedná.

 

Displej má tedy úhlopříčku 5 palců a rozlišení pouze 720p (1280×720). To je oproti „velké“ G3 propastný rozdíl, ta nabízí rozlišení QHD (2560×1440). I zde se setkáváme s tenkými rámečky, zobrazovací panel zabírá 74,1 % přední plochy. Uvnitř menšího modelu potom tepe čtyř jádrový procesor Snapdragon 400 v kombinaci s 1 GB RAM. Vnitřní paměť má kapacitu 8 GB a je rozšiřitelná o karty microSD.

Fotoaparát má rozlišení 8 MPx a je doplněn také o laserové ostření a LED diodu. Přední kamerka disponuje rozlišením 1,3 MPx a možností pořizovat záznam videa v 720p. LG G3 Beat dále nabízí obvyklou konektivitu včetně LTE. Baterie má kapacitu 2540 mAh a je vyměnitelná. Systémem je pak Android ve verzi 4.4 KitKat s nadstavbou LG UI. Všechny softwarové vychytávky jako Smart Keyboard, Quick Memo+, Gesture Shot a Touch & Shoot by měli být dostupné i zde.

LG G3 Beat půjde do prodeje nejprve v Jižní Koreji a to již 18. července. Ohledně další dostupnosti a ceny zatím nejsou známy další podrobnosti.

 

Zdroj: androidbeat.com

Exit mobile version