Dotekomanie.cz

Hry Play nově podporují zkušenostní body a úrovně [APK ke stažení]

Přesně před rokem se v Obchodě Play objevila nová aplikace od Googlu s názvem Hry Play. Jejím úkolem je sjednotit Google+ a hraní na Androidu pod jednu střechu. Se společnými přáteli tak můžete pořádat multiplayerové turnaje v oblíbených hrách nebo třeba objevovat herní novinky. Právě dnes s velkou aktualizací aplikace na verzi 2.0 navíc přibylo několik funkcí, které 100% potěší nejednoho hráče.
DFG_2014-07-10-11-06-36

Asi největší změnou je přidání herních zkušeností, na základě kterých se vám bude zvyšovat i herní úroveň. Zatím to však vypadá, že maximálně mohou hráči postoupit na dvacátou úroveň. Ve svém profilu se také dozvíte, jaký žánr her hrajete nejvíce a kolik jste už stihli nasbírat bodů. Tyto statistiky lze samozřejmě porovnávat také s přáteli, stačí navštívit jejich profil.

  

Mezi novinky rovněž patří seznam herních úkolů a možnost posílat herní předměty svým spoluhráčům, se kterými už lze konečně porovnávat i seznam získaných bonusů. Drobných změn se dočkalo i uživatelské prostředí, herní karty jsou nyní kompaktnější.

Aktualizace se přes Obchod Play šíří postupně. Pokud jste však netrpěliví a chcete si nové funkce vyzkoušet hned, můžete si táhnout instalační balíček z jednoho z následujících odkazů.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version