Dotekomanie.cz

Sony uvedlo stylovou Xperii T3

Společnost Sony právě představila nejtenčí chytrý telefon s 5,3palcovým displejem na světě. Stal se jim model s názvem Xperia T3, který byl vyroben z prémiových materiálů, jako je například nerezová ocel. Japonský výrobce si dlouhodobě zakládá na vynikajícím designu a ani tato čerstvá novinka není rozhodně žádnou výjimkou. Vnitřní hardwarová část vyplňuje procesor dodaný od Qualcommu nebo kvalitní senzor fotoaparátu z vlastní dílny.

Xperia T3 v přední část zabírá 5,3palcový Triluminos displej s HD rozlišením (1280 x 720 pixelů). O výkon se stará čtyřjádrový procesor Snapdragon taktovaný na 1,4GHz frekvenci a 1GB operační paměť RAM. V základu budou mít uživatelé k dispozici úložiště o velikosti 8 GB, které rozšíří paměťovou microSD kartou. V pohotovostním režimu vydrží okolo 680 hodin díky 2 500mAh baterii. Fotografie pořídíte 8megapixelovým fotoaparátem Exmor RS s přisvětlovací LED diodou.

Softwarovou výbavu dostal na starost systém Android ve verzi 4.4 KitKat prošpikovaný různými aplikacemi od Sony. Zbývající výbava zahrnuje přední 1,1MPx kamerku, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, NFC, Miracast, GPS, A-GPS nebo podporu LTE sítí. Výrobce plánuje zahájit celosvětový prodej někdy na konci července tohoto roku za doposud neupřesněnou prodejní cenu.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version