Dotekomanie.cz

Apple WWDC 2014 – záznam [aktualizováno]

Aktualizováno 3. 6.

Apple letos na WWDC 2014 nepředstavil nový iPhone, iPad nebo hodinky. Dočkali jsme se hlavně aktualizací jeho systémů. V podstatě můžeme říci, že se soustředil hlavně na funkce, jež zjednodušují práci. Nejvýraznější změnou u iOS 8 je podpora alternativních klávesnic. Sami se podívejte, jak celá keynote probíhala.

Aktualizováno 2. 6. 18:45

Abyste mohli sledovat keynote z konference WWDC, potřebujete zařízení přímo od Applu. Zajisté budete hledat nejrůznější živé přepisy ze samotného dění, ale u nás najdete živý přenos, který zajišťuje Tomáš Švec (Google+), jakožto fanoušek produktů od Applu. Držte palce, aby nedošlo k technickým komplikacím.

Původní článek 2. 6.  17:30

Již dnes v 19 hodin našeho času začíná úvodní keynote vývojářské konference WWDC v San Franciscu. My ji budeme bedlivě sledovat a přineseme vám aktuální souhrnné informace. A co tedy můžeme od konference očekávat a kde ji sledovat?

 

Dle postavených bannerů je jisté představení nové verze iOS s číslovkou 8. Plakát uvnitř budovy Moscone West ukazující číslovku osm pod vodou bude pravděpodobně oficiální logo systému. Mimo to zde také visí plakát OS X s hory v národním parku Yosemite na pozadí, což naznačuje novou verzi Mac OS X 10.10 s novými počítači Mac. Dále se možná dočkáme těchto novinek – iPhonu 6, hodinek iWatch či nového iPadu s větším displejem. Pokud jste třeba náhodou narazili na video, kde lze pozorovat iPhone 6 při zkouškách prezentace v Moscone West, tak se jedná o podvrh.

Keynote můžete sledovat zde na počítači Mac s OS X 10.6 a novější, zařízení s iOS 4.2 a novější a Apple TV druhé generace a novější.

Exit mobile version