Dotekomanie.cz

Google má další aplikaci v Obchodě Play – E-mail

Google se snaží urychlit vývoj jednotlivých aplikací, které jsou nativně k dispozici v Androidu. Proto se rozhodl je umísťovat přímo do Obchodu Play. Díky tomu může vydávat nové verze nezávisle na systému. Tento trend se uchytil i u výrobců a celkově jej hodnotíme velmi kladně.

Dnešním dnem se rozšířilo portfólio aplikací o E-mail. Jedná se o nativního klienta, který dokáže spolupracovat s jakoukoliv emailovou schránkou pomocí protokolů POP3, IMAP a Exchange. Pokud byste čekali, že s tímto krokem Google provedl razantní změny v designu, zklameme vás.

Aplikace prošla je minoritními úpravami a převážná část z nich se udála na pozadí. Například byla zvýšena bezpečnost účtů Gmail, nezapomnělo se na opravy chyb a vylepšení stability. Uživatelé  se dočkali nové funkce pro tisknutí. Bonusem navíc je pozměněný způsob vkládání emailových účtů. Tímto výčet novinek končí.

E-mail není kompatibilní s HTC One m7 a Samsungem Galaxy S4 Google Play Edition. Je možné, že tento seznam není kompletní, avšak majitelé Nexus zařízení by neměli mít jakékoliv problémy. Aplikaci E-mail lze nainstalovat na zařízení s Androidem 4.0 a vyšším.

Zdroj: androidspin.com

Exit mobile version