Dotekomanie.cz

Android 4.4.3 přináší několik chyb navíc

Nedávno jsme se dočkali aktualizace Androidu KitKat na verzi 4.4.3. Uživatelé si mohli všimnout jen dvou zásadních novinek v podobě vylepšených aplikací Telefon a Lidé. Avšak bylo provedeno 7 454 oprav a změn napříč celým systémem.

I přes tak rozsáhlou opravu zůstávají některé chyby z minulých verzí. Například se stále vyskytuje problém s přílišnou spotřebou energie u „mm-qcamera-daemon“ během natáčení videa, dále se můžete potýkat s problémy u LTE nebo s notifikacemi přes LED diodu.

Bohužel se objevují nové nedostatky, aspoň podle ohlasu některých majitelů Nexusů. Například dochází k nestabilitě u WiFi, což se týká  Nexusu 4 a 5 – vypadávající připojení nebo slabý příjem signálu. Dále majitelé staršího Nexusu 4 hlásí nahodilé restarty. Některé chyby se týkají vyšší spotřeby energie, případně se objevují problémy se službou exchange nebo 3G konektivitou.

Najdou se případy, kdy dochází k nestabilitě aplikací, což se týká i výše zmíněných  – Lidé a Telefon. Dokonce má být postihnut i Obchod Play pro Android.

V tuto chvíli neexistuje jednoznačný vzorec pro výskyt těchto problémů. Objevují se sporadicky a nemusí zasáhnout všechny majitele Nexusů s Androidem 4.4.3 KitKat. Údajně napomůže restart zařízení do továrního nastavení, ale ani to nemusí zcela pomoci.

V redakci máme několik Nexusů, ale ani na jednom nepozorujeme výše zmíněné problémy. Pokud jste na něco narazili, budeme rádi, když se s námi podělíte o svá zjištění v komentářích.

Zdroje: androidorigin.com, androidauthority.com

Exit mobile version