Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu – od webového prohlížeče až po navigaci [Android]

Po týdnu vám přinášíme další díl našeho seriálu. Dnes se opět podíváme na zajímavé aplikace, které jsou dostupné pro Android.

 

Javelin Browser

Na Android najdeme nespočet nejrůznějších webových prohlížečů. Jedním z dalších je nový Javelin Browser. Tento prohlížeč se snaží zaujmout svými pestrými funkcemi a taky zajímavě rozloženými uživatelskými prvky. Chvíli trvá, než si člověk zvykne na odlišnější prostředí. Například nabízí immersive mod nebo průhledná spodní tlačítka.

Copy Bubble

Sice se nejedná o úplnou novinku, ale tato aplikace stojí za to. Copy Bubble vám pomůže v kopírování textu. Nijak nenahrazuje základní možnosti, které najdete v Androidu – pouze je rozšiřuje. Pokud tedy často kopírujete text, tak se z Copy Bubble stává odkládací prostor, přičemž bublina indikuje počet položek uložených v seznamu.

Snapchat

Snapchat je skvělý nástroj jak sdílet obrázky, u kterých chcete, aby měly trvanlivost jen několik chvil. Pokud si dva uživatelé zašlou jakýkoliv obrázek, fotku nebo video přes tuto aplikaci, tak po určité době dojde k automatickému smazání. Taková vlastnost se hodí ve chvílích, kdy chcete mít nad svými fotkami větší kontrolu a neradi byste se setkali, že se fotka dostane dál, než chcete.

Sleep Cycle alarm clock

K dnešním chytrým zařízením patří bezesporu inteligentní budíky. Tyto aplikace vám různě pomůžou se spánkem. Dalším z nich je Sleep Cycle alarm clock, který nabízí moderní uživatelské rozhraní a různé vychytávky v podobě spánkových grafů atd.

Garmin viago

Výrobci navigací se více soustřeďují na chytrá zařízení, jelikož je uživatelé používají stále více pro navigování. Další navigací do sbírky těch kvalitních je Garmin viago™. Tato navigace je naprostou novinkou na mobilních zařízeních.V rámci představení jsou dokonce nabízeny mapové podklady s 50% slevou.

Exit mobile version