Dotekomanie.cz

Philips připravuje model l928 – nabídne osm jader a kůži

Na čínské blogovací sítí Sina Weibo se společnost Phillips pochlubila zařízením, které oproti současným modelům ve vlastní nabídce chytrých telefonů vynikne jak po stránce výkonu, tak designové. Výrobce z Nizozemska sice toho příliš neprozradil, ale už samotné základní specifikace naznačují, že může jít o velkého hráče na mobilním trhu, pokud neselže na maličkostech, jako je prodejní cena nebo nízká kapacita baterie.

Telefon nesoucí označení L928 by měl přinést 6palcový displej s Full HD rozlišením, o jehož výkon se postará osmijádrový procesor MT6592 od MediaTeku po boku 2GB operační paměti RAM. Interní úložiště pro uživatele v základu nabídne velikost 16 GB. Tu navíc dále rozšíříte vložením paměťové microSD karty. Výrobce u novinky rovněž nezapomněl na podporu funkce dual-SIM, kterou mají ve velké oblibě hlavně na trzích v Číně a jejím okolí.

Celá konstrukce byla vyrobena z polykarbonátu, přičemž do zadní části přišla imitace kůže. Fotografie bude možné zachycovat 13megapixelovým fotoaparátem se světelností objektivu f/2.0. Podle zveřejněného snímku mají boční rámečky minimální velikost a displej zabírá až 75 % procent celé plochy. Nad tím, kdy dojde na oficiální představení, na jakých trzích bude telefon dostupný či jakou výrobce nastaví prodejní cenu, můžeme prozatím jen spekulovat.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version