Dotekomanie.cz

Kolik už jste utratili na Google Play? S aplikací My Paid Apps to snadno zjistíte

Jednou funkcí, po které všichni uživatelé Google Play volají již delší dobu,  je bezesporu výpis všech zakoupených aplikací. Obchod sice v záložce „Moje aplikace“ zakoupené aplikace zobrazuje, ale míchá je dohromady s aplikacemi zdarma, což není příliš přehledné. My Paid Apps od dánského vývojáře Jense Kristiana Geytiho však tento problém celkem šikovně řeší a přináší i plno dalších užitečných funkcí.

  

Aplikace, Hry, Hudba, Knihy nebo třeba mikrotransakce. Platby za všechny tyto položky dokáže My Paid Apps pěkně odfiltrovat a zároveň určit celkovou a průměrnou útratu v každé kategorii. Vše si navíc můžete vyexportovat jako tabulku pro pozdější kontrolu. Samozřejmostí je také podpora více účtů, nebo třeba také zvýraznění již nainstalovaných aplikací.

Všechny určitě potěší, že aplikace je kompletně zdarma a s dobrovolnými reklamami. Pokud byste však chtěli podpořit další vývoj, nic vám nebraní ve stisknutí tlačítka „Donate“. Podle slov vývojáře se do aplikace chystají další skvělé funkce a ve spolupráci s Dotekománií také český překlad.

Exit mobile version