Dotekomanie.cz

Samsung představil model Galaxy Ace Style

Samsung představil nový model s názvem Galaxy Ace Style. Ten je se svou výbavou na pomezí střední třídy a úplných low-endů. Dle specifikací má však blíže spíše k druhé jmenované skupině. Nabízí velmi průměrný hardware, ale například překvapí nejnovějším Androidem ve verzi 4.4 Kitkat.

Samsung Galaxy Ace Style disponuje čtyřpalcovým displejem s rozlišením pouze WVGA (800×480). Model přichází zepředu s klasickým designem Samsungu, záda ale netradičně rozděluje na třetiny proužek s logem výrobce a fotoaparátem. Ten má rozlišení 5 MPx bez přisvětlovací diody.

 

Uvnitř tepe blíže nespecifikovaný dvoujádrový procesor o frekvenci 1,2 GHz. Pravděpodobně se ale jedná o Snapdragon 200. Operační paměť RAM má kapacitu pouze 512 MB. To je vskutku málo, čistému Androidu 4.4 Kitkat by to stačit mělo, jenže zde se setkáváme s nadstavbou TouchWiz od Samsungu. Smartphone nabízí úložiště o velikosti 4 GB, které lze dále rozšířit kartou microSD. Z konektivity zde nalezneme WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 a dokonce i NFC. Baterie má pak kapacitu 1500 mAh.

Novinka bude dostupná ve dvou barevných provedení – bílé a černé. Do prodeje by se měla dostat v nejbližších týdnech. Cena se má pohybovat okolo 200 – 300 eur (v přepočtu lze očekávat zhruba kolem 6000 Kč).

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version