Dotekomanie.cz

Oppo Joy – průměrná novinka pro nenáročné

Rodinu chytrých zařízení rozšiřuje společnost Oppo o jeden cenově dostupný model s názvem Joy. Čínský výrobce tentokrát vynechal nejvyšší třídu chytrých zařízení a využil méně výkonných součástek, než jak je u něj obvykle zvykem. I když byla novinka představena pouze pro indonéský trh, nemůžeme vyloučit následné rozšíření prodeje na další rozvíjející se trhy.

Oppo Joy si vysloužil 4palcový IPS displej s WVGA rozlišením (800 x 480 pixelů), který pohání dvoujádrový procesor od Mediateku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali 400 a 512MB operační paměť RAM. Vnitřní paměť má v základu velikosti 4 GB a tu navíc rozšíříte až o 32 GB po vložení paměťové microSD karty. Rozměry konstrukce dosahují na hodnoty 124 x 63 x 9,9 mm při hmotnosti 125 gramů.

Přední část dále doplňuje 0,3MPx kamerka, zatímco v zadní části najdete 5MPx fotoaparát a přisvětlovací LED diodu. Softwarovou stránku zajišťuje systém Android ve verzi 4.2.2 Jelly Bean s nástavbou Color OS. Výbavu uzavírá 1700mAh baterie, funkce dual-SIM, Bluetooth, WiFi, HSPA+, GPS. V prodeji lze očekávat černé nebo bílé provedení za cenu 1 699 000 indonéských rupií, což v přepočtu vychází na 2 897 Kč bez daně.

Zdroj: oppomobile.co.id

Exit mobile version