Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #36 – TudyNE!

Dnešní díl Dotekománie doporučuje bude zajímat především řidiče všech druhů dopravních prostředků. Pokud jste řidičem, jistě jste se setkali s mnohými problémy v dopravě, přičemž by stačilo např. při zácpách, či nehodách rychlejší upozornění, než se vydáte na onu „ucpanou“ silnici.

Spousty dobrých navigací má zabudovány funkce varování apod. Dnešní smartphony již dobře zvládají navigovat a je zde i velký výběr různých aplikací společností, které se na navigování specializují. Na druhou stranu nejsou všechny tak promyšlené a nejrůznější varování často chybí. Tato funkce se dá naštěstí nahradit aplikací s napovídajícím názvem Dopravní informace tudyNE (dříve pouze tudyNE).

Dopravní informace tudyNE má za úkol zlepšovat dopravní situaci tím, že vám zobrazuje stále aktuální informace z českých silnic. Na mapě najdete nejrůznější data, přičemž většina uživatelů ocení jednoduchost a zobrazení všech informací na jedné stránce.

Aplikace samotná se spouští velmi svižně, za což autory chválíme. Na samotné mapě má uživatel možnost použít filtr, kterým může skrýt jednu z těchto tří informací: Nehody, Omezení, Informace. Před nějakou dobou se díky ohlasům uživatelů podařilo přesvědčit autory k doplnění funkce, která uživateli umožňuje přidat jakoukoliv událost přímo do mapy. Ihned poté uvidí upozornění i ostatní řidiči a např. koloně se vyhnou.

Dopravní informace tudyNE lze označit za velmi dobrý zdroj informací o situaci na silnicích.

Exit mobile version