Dotekomanie.cz

Lumia 630 na prvním renderu v pěti barvách

Finská firma Nokia plánuje na 19. dubna hostit událost, kde se možná dočkáme nových zařízení. Mohli bychom se dočkat Lumie 630 a Lumie 635. Tyto dvě zařízení se objeví v pěti barvách – černá, bílá, žlutá, oranžová a zelená. Jediným rozdílem mezi těmito smartphony by měla být dualSIM podpora u Lumie 635.

Nové Lumie by měly mít 4.5″ displej, který bude zobrazovat i softwarová tlačítka. Právě tohle je největší novinka. Na zadní straně najdeme nový vzhled reproduktoru, který je nyní kulatý. U čočky fotoaparátu nenajdeme bohužel LED blesk, který tady bude hodně chybět.

Rozměry zařízení by měly být 129.5 x 66.7 a tloušťka i hmotnost bohužel nejsou zatím známy. Mezi hardwarové prvky můžeme zařadit například Qualcomm Snapdragon 400, kterému má sekundovat až 1GB operační paměti. Oba telefony by měly vyjít se systémem Windows Phone 8.1, který má přinést například i osobní asistentku Cortanu.

Mělo by se jednat o nástupce modelů Lumia 620 a Lumia 625, které byly po celém světě velmi úspěšné. Uvidíme, jestli se to podaří i s těmito novinkami.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version