Dotekomanie.cz

Google Magic Hand – nový způsob práce s dotykovým displejem [vtípek]

Google si přichystal pro první dubnový den nejedno překvapení. Již jsme se dočkali hry v rámci Google Map pro Android a iOS, kde hledáte Pokémony. Nyní zde máme žertík přímo z Japonska, kde tamější pobočka vytvořila doslova „revoluční“ zařízení pro práci se smartphonem nebo tabletem.

Google na svých stránkách v japonštině vysvětluje, že novinka nesoucí jméno Magic Hand ulehčí práci. Díky ní již nebudete muset řešit zašpinění displeje a jeho následné čištění. Stačí přes páčku ovládat mechanickou ruku, jejíž prst se pohybuje po displeji. Případně můžete použit i příslušenství v podobě zařízení pro využití morseovky.

Google si nachystal i nejrůznější nástavce, abyste je mohli měnit dle využití, nebo podle nálady. Jak „revoluční“ novinka pracuje, můžete vidět na videu níže (v japonštině).

Bohužel tento vtípek nemá anglickou nebo českou mutaci. Musíme se spokojit s japonskou verzí. Google neztrácí humor a za tento nápad si zaslouží menší pochvalu. U nás v redakci tato novinka minimálně vykouzlila úsměv.

Zdroj: googlesystem.blogspot.cz

Exit mobile version