Dotekomanie.cz

Brno již popáté hostí BrMo – setkání mobilních vývojářů

Víte, co budete dělat ve čtvrtek 13. 3. 2014 od 19:00? Pokud máte rádi mobilní technologie, ať už je to Android, iOS anebo Windows Phone, neměli byste si nechat ujít BrMo (Brno Mobilní). Setkání vhodné nejen pro mobilní vývojáře.

Fakulta informačních technologií Vysokého učení technického v Brně ve spolupráci s vývojářským týmem Trinerdis připravili další, již 5. setkání vývojářů mobilních aplikací. Vsadili na vyzkoušenou kartu: 2 přednášky s diskuzemi a lightning talks na půdě FIT VUT a závěrečný networking U Rudolfa. Ze vstupu na adrese Božetěchova 2 bude pro Vás značená cesta do přednáškové síně.

První přednášku připravilo Flow Studio s názvem „Fail Story: Zkušenost je dobrá škola, jen školné je příliš vysoké“. Mezi jejich práce patří mimo vývoje pro Leap Motion i hra pro děti Sortee.

Mautilus software solutions vystoupí s druhou přednáškou na téma „Vývoj pro Google Glass“ spojenou s praktickou ukázkou. Spolu s vývojem pro mobilní zařízení se věnují vývoji pro moderní chytré televize.

Do programu jsou zařazeny i Lightning talks. Pokud máte problém anebo se chcete pochlubit vlastní aplikací, můžete se přihlásit a získáte 5 minut prostoru zakončených diskuzí s návštěvníky. Velmi rádi Vám poradí a řeknou svůj názor. Závěr večera bude U Rudolfa na volném networkingu.

Srdečně Vás zveme ve čtvrtek 13. 3. 2014 od 19:00 na BrMo – setkání nejen mobilních vývojářů v ulici Božetěchova 2 v Brně.

Exit mobile version