Dotekomanie.cz

Zábavné hledání pokladů s Gem Miner 2

Pokud rádi hrajete hry, kde prozkoumáváte různá prostředí nebo hledáte hrou určené předměty, měli byste vyzkoušet Gem Miner 2.

V této hře jste horníkem, který dostává úkoly. Za vyhledávání mnohých předmětů získáváte peníze, za které následně musíte zakoupit např. dynamit pro proražení zeminy, abyste se k předmětu dostali.

Gem Miner 2 není vůbec jednoduchý, z těžce vydělaných zlaťáků musíte neustále kupovat potřebné vybavení, což hraní velmi ztěžuje a prodlužuje. Na obrázcích máme možnost vidět počet předmětů v brašně, která má omezenou kapacitu, takže se žádné velké dolování nemůže konat. Gem Miner 2 má dobře vyvážené ceny a není důvod se obávat nějakého zdlouhavého hledání cenností.

Pokud vás přestane plnění zadaných úkolů bavit, vývojáři naštěstí přidali možnost freeplay, tedy volné hry, kdy se můžete jen tak prokopávat mapou dle vašeho uvážení.

Gem Miner 2 patří mezi špičkové hry pro Android, přičemž není vůbec drahá. Cena je zhruba 39Kč, což je velmi příjemné za spousty hodin, které u hry strávíte.

Exit mobile version