Dotekomanie.cz

iPad Air nabízí dle studie nejdelší výdrž baterie

Nová studie od serveru Tech Daily s názvem Which otestovala výdrž baterie jednotlivých tabletů. Již od prvního iPadu tablet od Applu nabízel desetihodinovou výdrž baterie a výsledek testu vyšel ve prospěch právě tomuto zařízení, a to v té nejnovější generaci s názvem iPad Air. Zde je také zajímavé podotknout, že iPad Air má menší baterii než jeho předchůdce a při vyšším výkonu si výbornou výdrž stále zachoval.

Na prvním místě se v obou dvou částí testu umístil iPad Air. Ten vydrží necelých 11 hodin surfování na internetu a na přehrávání videa mu baterie postačí dokonce na 13 hodin. V části prohlížení internetu další místa obsadily iPad mini s Retina displejem a starý iPad 2. Nejhůře zde dopadl tablet Google Nexus 7 druhé generace s výdrží necelých 7 hodin. To je však stále velmi pěkný výsledek.

Na dalších dvou místech při přehrávání videa se ale další tablety Applu neobjevují, zde velmi dobře dopadl tablet Amazon Kindle Fire HDX 8,9 a překvapivě po první části se na třetím místě umístil Nexus 7 druhé generace. Zde dopadl nejhůře Samsung Galaxy Note 10.1 2014.

Zdroj: ubergizmo.com

Exit mobile version