Dotekomanie.cz

Huawei Ascend D3: nové osmijádro na dohled

Už na přelomu února a března startuje další ročník veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, kde výrobci každoročně představují všechna důležitá zařízení pro následujících 12 měsíců. Společnost Huawei zde chystá odhalit do produktové řady Ascend model P7 a také zřejmě neočekávanou novinku s přívlastkem D3.

Od čínského výrobce můžeme samozřejmě očekávat více zařízení, kromě výše zmíněných. Nicméně větší pozornost si obvykle zaslouží něčím ozvláštněné modely. V případě Ascendu P7 půjde o propracovaný design do detailů, kdežto Ascend D3 zaujme jedním z nejvyšších výkonů. To zajistí osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 z vlastní dílny, dosahující až na frekvenci 1,8 GHz.

Hardwarový prvek bude postaven na architektuře big.LITTLE, který kombinuje čtyři výkonná jádra Cortex-A9 společně se čtyřmi úspornými jádry Cortex-A7. S přítomností všech osmi jader Cortex-A15 nelze příliš počítat. Nakonec ostatní uniklé specifikace uzavírá 5palcový displej s HD rozlišením, 16megapixelový fotoaparát a tělo s přivětivou tloušťkou 6,3 mm.

Zdroj: intomobile.com

Exit mobile version