Dotekomanie.cz

HTC – vytvořte si barevný kryt pro HTC One

V poslední době jsme si mohli všimnout, že někteří výrobci přichází na trh s mobilními telefony, které lze pořídit ve více barevných variantách. Příkladem může být Moto X nebo nově například i u Nexus 5. HTC bylo v poslední době spíše konzervativní a barevné varianty nenabízelo. Těch jsme si u HTC mohli naposledy všimnout u modelů 8X a 8S. Společnost se nyní rozhodla dát uživatelům větší možnost při volbě barvy tím, že vydává oficiální kryty pro model HTC One.

 

Nesou název Double Dip a jedná se o pevné kryty, které se skládají ze tří částí (z horní, střední a spodní). Uživatelé si budou moci vybrat z 6 barev pro každou část. Barvy bude možné jakkoliv kombinovat, takže už bude záležet pouze na kreativitě a preferencích každého jednotlivého uživatele. Kryt kompletně pokryje zadní část mobilního telefonu. Dostupný je za cenu 30 dolarů.

Mnozí možná namítnou, že kryt je tou horší variantou, jak si zvolit barevnou konfiguraci. HTC nicméně udělalo krok, který zákazníci mohou uvítat. Budeme čekat, zda u příštích modelů budou moci uživatelé rovnou volit z barevných variant při koupi telefonu. V případě, že vás tato nabídka zaujala, můžete pokračovat na stránku HTC, kde lze tyto kryty pořídit.

Zdroj: pocketnow.com

Exit mobile version