HTC – vytvořte si barevný kryt pro HTC One

HTC – vytvořte si barevný kryt pro HTC One
2014-02-13T10:24:32+02:00
• 13. 2. 2014

V poslední době jsme si mohli všimnout, že někteří výrobci přichází na trh s mobilními telefony, které lze pořídit ve více barevných variantách. Příkladem může být Moto X nebo nově například i u Nexus 5. HTC bylo v poslední době spíše konzervativní a barevné varianty nenabízelo. Těch jsme si u HTC mohli naposledy všimnout u modelů 8X a 8S. Společnost se nyní rozhodla dát uživatelům větší možnost při volbě barvy tím, že vydává oficiální kryty pro model HTC One.

 htc-dip

Nesou název Double Dip a jedná se o pevné kryty, které se skládají ze tří částí (z horní, střední a spodní). Uživatelé si budou moci vybrat z 6 barev pro každou část. Barvy bude možné jakkoliv kombinovat, takže už bude záležet pouze na kreativitě a preferencích každého jednotlivého uživatele. Kryt kompletně pokryje zadní část mobilního telefonu. Dostupný je za cenu 30 dolarů.

nexusae0_DoubleDip2_thumb

Mnozí možná namítnou, že kryt je tou horší variantou, jak si zvolit barevnou konfiguraci. HTC nicméně udělalo krok, který zákazníci mohou uvítat. Budeme čekat, zda u příštích modelů budou moci uživatelé rovnou volit z barevných variant při koupi telefonu. V případě, že vás tato nabídka zaujala, můžete pokračovat na stránku HTC, kde lze tyto kryty pořídit.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat