Dotekomanie.cz

Goophone S5 – klon pod 300 dolarů

V pondělí Samsung představil nejnovější top model Galaxy S5 a od té chvíle se objevilo několik vtípků na samotné zpracování zad. Mohli jsme tušit, že se později objeví i kopie tohoto top modelu, ale nikoho nenapadlo, že by to trvalo jen dva dny. Za vším stojí společnost Goophone.

Představila svou variantu Goophone S5, která je takřka totožná se Samsungem Galaxy S5. Dokonce se základní specifikace mohou vyrovnat korejskému top modelu a v některých ohledech je převyšují. Samozřejmě je nutné podotknout, že kvalita zpracování může být někde jinde. Cena Goophone S5 se zastavila na 299 dolarech.

Za tuto částku získáte 5palcový displej s Full HD rozlišením. Výkon zajistí osmijádrový procesor MT6592 od Mediateku s taktovací frekvencí 2 GHz, který má k dispozici 2 GB RAM. Interní úložiště je o velikosti 32 GB, přičemž nechybí podpora pro micro SD kartu. Na zadní straně najdeme 13MPx foťák společně s baterií o kapacitě 2800 mAh. Nad displejem se nachází 5MPx kamerka. Systém Android je ve verzi 4.2 Jelly Bean.

U tohoto modelu neočekávejte čtečku otisků prstů nebo certifikaci IP67 zaručující odolnost proti vodě a prachu.

Zdroje: goophone.cc, engadget.com

Exit mobile version