Dotekomanie.cz

Google Nexus P3 – koncept se třemi hardwarovými moduly

Jeden z uživatelů populární komunity deviantART se postaral o vskutku velice zajímavý koncept zřejmě posledního Nexus zařízení. Studentovi Giuseppe Avanzatovi s návrhem pomáhal Enrico Vicari a pojmenovali ho Nexus P3. Příští generace může vzhledem navázat na svého předchůdce, což bylo bráno v potaz u tohoto návrhu. Nicméně pár zajímavých vylepšení si nemohli odpustit.

Galaxy Nexus P3 na snímcích v přední části vyplňuje více než 70 % prostoru 5palcový displej. Zbytek již připomíná nynější Nexus 5. Vysouvací šuplík pro hardwarovou klávesnici lze uzpůsobit podle aktuálních potřeb uživatele, kteří mají k dispozici tři vyměnitelně moduly, kde jeden zastupuje QWERTY klávesnici, druhý gamepad známý z Xperie Play a nakonec i baterii o velikosti 4 700 mAh.

Ostatní specifikace zahrnují stereoreproduktory, 12megapixelový fotoaparát nebo přední 2MPx kamerka pro videohovory. Nakonec si tato myšlenka zaslouží slova chvály, i když ve skutečnosti nemůžeme příliš počítat s velkými experimenty ze strany Googlu.

Zdroj: harry-joe.deviantart.com

Exit mobile version