Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #27 – Sportovní výsledky

Pokud patříte mezi sportovní fanoušky, měli byste číst dále. Do dnešního doporučení jsem zařadil aplikaci, která poskytuje komfortní sledování výsledků mnoha sportovních utkání.

 

Livesport poskytuje svým uživatelům velmi dobrý přehled o všech různých zápasech, které se v daný den konají nebo se budou hrát. Vše je velmi dobře promyšlené a všechny ovládací prvky uživatele nijak nematou. Při prvotním otevření se zobrazí jednoduchá pomůcka, jak se aplikace ovládá.

Pokud se rozhodnete pro sledování živého zápasu, jistě oceníte rozpisku pro daný zápas, počty vyloučení, žlutých karet a samozřejmě aktuální skóre. Spousta statistik dělá z této aplikace luxusní záležitost. Mě jako uživatele absolutně překvapilo zobrazování procentuálního držení míče, což potvrzuje propracovanost.

Uživateli se pomocí aplikace naskýtá možnost si upravit oblíbené kluby nebo ligy, přičemž jsou dostupné i notifikace. Mezi výsledky se najdou i méně populární sporty, např. curling.

Livesport dostává od uživatelů převážně plné hodnocení za propracovanost a rychlost. Aplikace patří mezi nejlepší, které jsem v poslední době zkoušel. Všechny rozhodně potěší, že nenarazíte na žádné skryté platby a vše je plně zdarma. Livesport rozhodně doporučuji!

Exit mobile version