Dotekomanie.cz

Samsung vás bude sledovat – chystá se aplikace Life Times

Už nyní se objevují nejrůznější náznaky specifikací dalšího top modelu od Samsungu, který by měl být představen zřejmě po veletrhu MWC v Barceloně. Samozřejmě tím myslím Galaxy S5. Kromě displeje s vysokým rozlišení, rozumějte větší jak Full HD, a nových vnitřností se asi dočkáme dalších funkcí, které budou nějakým způsobem ulehčovat život. Mezi ně by měla zapadnout aplikace Samsung Life Times.

Informace získal web SamMobile, který zveřejnil i snímky několika obrazovek. V podstatě by měla vytvářet záznamy z vybraných aplikací. Na jednom obrázku lze vidět, že se do nich počítají kamera, email, poloha, zprávy, poznámky, hudba, telefon, S Health (fitness aplikace) a další.

Life Times zřejmě bude tvořit obsah z dat nasbíraných z vybraných aplikací. Z toho vznikne něco jako  deník nebo souhrn toho, co jste dělali. V tomto ohledu se může jednat o celkem zajímavou aplikaci, která by se mohla setkat s úspěchem. Málokdo má čas si něco podobného seskupovat v jeden obsah.

Na druhou stranu se zajisté objeví otázka bezpečnosti – třeba jestli nasbírané informace zůstanou jen v zařízení, nebo budou posílána někam na internet. Zatím to ale vypadá na zajímavou možnost, které se s největší pravděpodobností objeví u Galaxy S5.

Zdroj: sammobile.com

Exit mobile version