Dotekomanie.cz

Galaxy Note 3 Neo na fotografiích [aktualizováno, spekulace]

Aktualizováno 10. 1.

V tuto chvíli máme k dispozici fotografii, na které se má nacházet Galaxy Note 3 vedle nepředstaveného modelu Galaxy Note 3 Neo. Ten byl ještě před nějakou dobou označován jako Note 3 Lite. Mělo by se jednat o modernizovanější verzi předchozího modelu Note 2.

 

Vlevo – Galaxy Note 3 Neo | Vpravo – Galaxy Note 3

 

Kromě tohot se podařilo portálu SamMobile získat i výsledky benchmarku, které nasvědčují tomu, že se nebude jednat o nějaké ořezávátko.Na obrázku níže lze vidět, že Galaxy S4 je trochu pomalejší.

Původní článek 8. 1.

Samsung Galaxy Note III je neobyčejné zařízení, které nabízí velmi široké možnosti díky stylusu. Bohužel se jedná o poměrně drahý phablet. Zřejmě se korejský výrobce rozhodl, že uvede levnější variantu, která nabídne nižší specifikace.

Původně jsme čekali, že by se mohlo jednat o Galaxy Note  3 Lite, ale finální název by mohl být Galaxy Note 3 Neo. Možná se bude jednat o živenou druhou generaci řady Note. Tudíž máme očekávat displej s úhlopříčkou 5,55 palce s HD rozlišením. Mělo by se jednat o Super AMOLED panel.

Na zadní straně se bude nacházet 8MPx foťák společně s 3100mAh baterií. Paměť RAM dosáhne na 2 GB a interní úložiště bude o velikosti 16 GB. Zatím se tedy nejedná o nic neobvyklého, ale možná se dočkáme 6jádrového procesoru. Konkrétně by měl být vybaven dvěma jádry Cortex A15 s taktovací frekvencí 1,7 GHz. Dále zde budou čtyři jádra Cortex A7 s taktem 1,3 GHz.

V tomto případě by mohl být procesor vybaven o HMP technologii, kterou Samsung již jednou přislíbil. Díky ní mohou všechny jádra pracovat najednou. K představení novinky by mohlo dojít na veletrhu MWC v Barceloně.

Zdroje: gsmarena.com, unwiredview.com, sammobile.com

Exit mobile version