Dotekomanie.cz

#TipNaAplikaci – Liftago Taxi

Jistě se vám mnohdy stalo, že jste na akci či nějakém večírku v jiném městě a potřebujete nutně taxi. Většina lidí si číslo na taxi zjišťuje, až jej nutně potřebuje a hledání je v tu chvíli zdlouhavé, nicméně revolucí by mohla být aplikace Liftago Taxi od autorů ADLER iTech.

S aplikací Liftago Taxi by se vám již nemělo stávat, že budete zdlouhavě hledat číslo pro taxi službu. Po otevření aplikace sama rozpozná vaši polohu a vy si jednoduše můžete taxi přivolat. Rozhraní nabízí zobrazení aktuálního seznamu vozů na mapě, tato funkce je užitečná pro co nejrychlejší příjezd řidiče taxi. Kromě tohoto přehledu máte možnost si také vybrat, s kým, nebo kterým vozem chcete jet. Liftago nezapomíná ani na vymoženosti, jako jsou např. zobrazení přibližné ceny za jízdu, délku než za vámi řidič dorazí a další.

Dobrým nápadem je hodnocení každého řidiče zvlášť, to se vyplatí ve chvílích, kdy se musíte na něco koncentrovat a ničím se nerozčílit – např. protivným a nepříjemným řidičem. V nastavení najdete možnost nastavit si určité parametry, jaké by mělo zrovna vaše taxi splňovat. Liftago je prozatím poměrně málo rozšířené, ačkoliv se snaží být i revoluční, trh a nízké ceny dělají své.

Aplikace je v obchodě Google Play a na AppStoru ke stažení zdarma.

Exit mobile version