Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #26 – ChangelogDroid

Aplikace, které do svých zařízení často instalujeme, jsou vývojáři neustále aktualizovány. Občas je aktualizací příliš mnoho a pro lepší přehled je zde aplikace jménem Changelog Droid.

 

Changelog Droid řadíme do kategorie aplikací, která nám mají dát větší přehled o určité informaci. Zde se jedná o přehledné uspořádání novinek při každé aktualizaci jakékoliv aplikace, kterou máte v telefonu nainstalovanou.

V čase, kdy se aplikace aktualizuje, se vám zobrazí v notifikační liště ikona s přehledem novinek, jaké autor udělal. Při otevření se vyobrazí přehledný seznam posledních událostí. Aplikace automaticky a chytře řadí informace od nejnovějších po nejstarší, což znamená, že máte dobrý přehled, v jakém pořadí se co událo.

Aby toho nebylo málo, autor si dal práci a máte možnost najít seznam dostupných aktualizací pro aplikace, které dosud nebyly zaktualizovány. To se hodí v případě, že nechodíte do obchodu Play každý den nebo nemáte nastaveny automatické aktualizace. Changelod Droid byl donedávna ve dvou verzích, avšak autor se rozhodl upustit od prémiové verze a nyní má zdarma dostupné všechny funkce.

Exit mobile version