Dotekomanie.cz

Úložiště SurDoc nabízí 100 GB v základu “zdarma“

Zálohování na vzdálené úložiště v posledních letech stále častěji nabírá na důležitosti a využitelnosti ze strany uživatelů. Na poli najdete mnoho totožných služeb, jak od největších technologických firem, jako je Microsoft s Googlem, tak i od těch, které stávěly skoro od úplného základu, kde stojí za zmínku například Dropbox.

Další alternativou může být zajímavá služba SurDoc nabízející registrovaným uživatelům v základu 100 GB volného prostoru s podporou nejen systému Android a zabezpečením typu SSL. Nicméně se nevyhnete určitým omezením, kde služba dává na výběr ze tří variant užívání. Ačkoliv v základu skutečně máte 100 GB prostoru, za jeden měsíc můžete pracovat s pouze 30 dokumenty.

Po zaplacení 2,5 dolarů (tj.  v přepočtu 50,31 Kč) budete moci pracovat již s 300 dokumenty měsíčně a za 8,33 dolarů (tj. 167,63 Kč) máte k dispozici zcela neomezené funkce. K vašim dokumentům chráněným 256bitovým šifrováním AES údajně nemají přístup ani samotní zaměstnanci, nýbrž pouze vy z počítače, webu nebo mobilní aplikace dostupné pro Android a iOS.

Zdroj: addictivetips.com

Exit mobile version