Dotekomanie.cz

Pebble otevře vlastní obchod s aplikacemi

Chytré hodinky Pebble se dočkají na začátku nového roku dalšího významného posunu kupředu. Po důležitém rozšíření prodeje na internetový obchod Amazon budou mít majitelé nově k dispozici vlastní obchod s aplikacemi, kam již nyní mají možnost vývojáři přispívat výtvory ze své dílny. V něm najdou kromě nových ploch pro hodinky také celou řadu různých aplikací z celkem šesti kategorií.

Celý obchod bude integrovaný do hlavní aplikace Pebble, která je momentálně ke stažení v obchodech pro systémy Android a iOS. Ten bude především obsahovat aplikace třetích stran zařazené v následujících kategoriích – Každodenní, Ovladače, Fitness, Nástroje a utility, Upozornění, Hry. Všechny pořídíte zcela zdarma, takže přímou podporu vývojáři vyjádříte jedině cestou udělení komentáře.

Vývojáři mohou vkládat Pebble aplikace bez potřeby předchozího přezkoumání, což je pozitivní zpráva pro obě strany, kdy se vyhnout zdlouhavému čekání. Uklidňující informace na závěr je ta, že aplikace odporující smluvním podmínkám budou ihned odstraněny, přičemž možnost instalování aplikací z webových stránek třetích stran (např. MyPebbleFaces.com) nadále zůstává podporována.

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version