Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #19 – Lepší místo

Dnes vám doporučíme aplikaci, která je v obchodech poněkud krátkou dobu. Jedná se o pomůcku, která by nám měla pomoci zlepšit prostředí kolem nás, nebo jen upozornit na nějakou nekalost. Tvůrci jsou BIOPORT Software Labs.

Lepší místo je dobrým nápadem, jak pomoci zlepšit prostředí kolem nás namísto nečinnosti a planého nadávání. Základní funkcí je mapa České republiky, na které je přehledně pomocí čísel v bublinách zobrazený počet nekalostí navržené uživateli.

Samozřejmostí je nalezení místa dle vaší aktuální polohy, což je nerychlejší cestou k zobrazení nejbližších poznatků. V momentě, kdy se budete chtít podívat na určité návrhy uživatelů, můžete zobrazit všechna takto označená místa v detailním popisu.

Samotné nahlášení je velmi jednoduché, je zde možnost vložit důraznou fotografii a také více informací včetně datumu apod. Autoři si zaslouží pochvalu, jelikož aplikace obsahuje správu vámi nahlášených míst.

Aplikace Lepší místo je v obchodě zcela zdarma a jistě si zaslouží vyzkoušení a přispění ke zlepšení situace v České republice.

Exit mobile version