Dotekomanie.cz

Americký Blu představil model Life Pure

Výrobce Blu Products se sídlem v Miami uvedl do modelové řady Life další novinku, a to tentokrát s přívlastkem Pure. Jde tak o nový přírůstek do rychle rozšiřující se rodiny zařízení, která po designové stránce působí velice dobrým dojmem. I když za vyšší prodejní cenu dostanete odemčené zařízení bez potřeby podpisu úvazku, na mobilním trhu můžete narazit na podobně nebo lépe vybavené telefony.

Blu Life Pure má v přední části 5palcový displej s Full HD rozlišením společně s 5megapixelovou kamerkou pro uskutečnění videokonferencí. Hardwarovou stránku zajišťuje čtyřjádrový procesor od Mediateku s taktem 1,5 Ghz, 2GB operační paměť RAM a vnitřní paměť o velikosti 32 GB. Zadní část je doplněná o 13megapixelový fotoaparát, zatímco uvnitř najdete systém Android ve verzi 4.2 Jelly Bean.

Dále navíc podle Blu se zařízení v brzké době dočká první aktualizace na prozatím neupřesněnou verzi. Cenovka začíná na hranici 349 dolarů (tj. V přepočtu 7 023 Kč bez daně a dalších poplatků). Závěrem lze odhadovat, že přítomnost čipové sady od NVidie nebo Qualcommu by mohlo konečnou cenu ještě výrazněji zvýšit.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version