Dotekomanie.cz

Hra Badland přichází na Android – podmanivá oddechovka

V dubnu tohoto roku se majitelé iOS zařízení dočkali hry Badland, které se podařilo získat nejedno ocenění – i za design od Applu. Nyní si konečně tuto hru můžeme zahrát na platformě Android, kde je v základu zdarma.

Po nainstalování a spuštění vás nečeká animace nebo video, které by vysvětlovalo nějaký příběh. Dokonce neprojdete žádným tréningem a jste přímo vhozeni do hry. Naštěstí ovládání je velmi jednoduché. Stačí prstem ťukat na displej nebo ho na něm držet. Podle toho se pohybuje malé blíže nedefinovatelné stvoření.

V cestě vás čekají nejrůznější překážky, které mohou spadnout na stvoření, explodovat u něj, rozemlít jej nebo jinak zabít. Po cestě můžete sbírat nejrůznější předměty, které vás zvětší, zmenší, zrychlí, zpomalí nebo rovnou namnoží. Váš úkol je jednoduchý – dostat se do cíle.

V základu máte k dispozici 40 úrovní zdarma a dalších 40 vás přijde na 1.99 dolaru. Pokud si chcete zahrát až se čtyřmi lidmi najednou, bude vás to stát taktéž 1.99 dolaru. Případně můžete zaplatit 2.99 dolaru a získáte vše.

Rozhodně se jedná o hru se zajímavou grafikou, která může občas působit depresivně, ale zvukový podklad je nadmíru příjemný. Badland stojí za vyzkoušení.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version