Dotekomanie.cz

Google+ pro Android s novými funkcemi [aktualizováno]

Před představením Nexusu 5 a Androidu 4.4 KitKat došlo ke keynote, kde byly ukázány novinky týkající se sociální sítě Google+. Skoro by se dalo říci, že se vše točilo kolem fotografií a hlavně videí. Dnes tomu nebude jinak, jelikož Google představuje další novinky pro androidí aplikaci.

Opět jsme se dočkali uvedení funkcí, které jsou údajně nejžádanější. V prvním případě dojde k automatické aktualizaci lokací vašich přátel, když otevřete v Google+ pro Android  záložku Místa. Další novinka se týká přepracované sekce Fotky, kde nyní je můžete sdílet pomocí Android Beam – přes NFC.

Nově můžete použít fotky i jako spořič obrazovky v DayDream. To zřejmě využijí uživatelé tehdy, kdy se nabíjí jejich zařízení, nebo když je v dockovací stanici. Poslední funkcí je možnost zobrazení detailních informací o fotografii. Vyvolání této karty najdete v menu a zobrazí se vám vše podstatné, co je o fotce známo.

Aktualizace bude dostupná během následujících hodin.

Aktualizováno:

Google uvolnil verzi, která obsahuje pozůstatky z vývoje. Ve výsledku aplikace hlásí, že nemáte dostupné internetové připojení nebo nemůže načíst data. Brzy by se měla objevit oprava.

Snímek obrazovky nám zaslal Marek Pospíšil

Aktualizováno 2: Google již uvolnil opravenou verzi.

Exit mobile version