Dotekomanie.cz

Apple využije flexibilní displej od LG u iWatch

Mezi jihokorejským LG a Applem pravděpodobně došlo k uzavření obchodu, jehož obsahem je dodání flexibilních displejů do připravovaných hodinek iWatch. Toto chytré zařízení zřejmě tedy nabídne displej od výrobce, který před nedávnem ve svých řadách představil telefon G Flex s podobně zahnutým displejem.

Zahraniční média v Koreji hovoří o tom, že společnost LG se stala druhým a posledním dodavatelem flexibilních OLED displejů pro americký Apple, a to hned za dříve jmenovaným RiTDisplay z Tchaj-wanu. Apple si tímto krokem pojistil výrobu chytrých hodinek iWatch druhým zdrojem, přičemž dodávku displejů údajně konzultoval i se Samsungem, ale k uzavření smlouvy nakonec nedošlo z neznámých důvodů.

Apple momentálně testuje tři velikosti displejů u iWatch, a to 1,4, 1,5 a 1,6palcový. Ten by měl být vyroben ze zmiňovaného OLED panelu. V konečném výsledku výrobce vybere jednu nejvhodnější velikost, která poputuje rovnou do výroby. V tomto směru oproti své konkurenci Apple ztrácí tempo, jelikož oficiální představení můžeme očekávat až v následujícím roce.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version