Dotekomanie.cz

UMi Cross X2S: Našlapaný Číňan s NFC a 8 jádry

Čínská společnost UMi zřejmě připravuje vpustit do prodeje vylepšený model nesoucí označení Cross X2S, který přinese kromě nových funkcí i dvojnásobný výkon či větší displej. Napovídá tomu uniklá fotografie z jednoho veletrhu, kde měl výrobce svůj stánek s novými zařízeními. Chystaná novinka díky své velikosti bude mimo jiné zapadat mezi známé phablety.

UMi Cross X2S naváže na 5palcový model X2, nicméně X2S již dostane 6,4palcový displej. Samotný design s konstrukcí se nedočkal nějakých výrazných změn, spíše vnitřní stránka dostala příjemnější změny. Výkon bude zajišťovat nejnovější procesor MT6592 s osmi jádry od MediaTeku, 2GB operační paměť RAM a doplní ji 32GB vnitřní paměť na uživatelská data.

Snímek odhalující doposud nepředstavený model pochází ze začátku tohoto týdne, kdy probíhala hongkongská Electronics Show. Z něho vychází také fakt, že UMi se inspiroval u výrobce Meizu, který už dříve představil velmi podobné přední domovské tlačítko. Mezi dalšími specifiky můžeme také očekávat 13megapixelový fotoaparát nebo podporu technologie NFC.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version