Dotekomanie.cz

Tajemný flipový telefon od Samsungu se začíná ukazovat

Jakoby Samsung nechrlil do světa dost velké množství svých zařízení, snad ve všech myslitelných variantách, velikostech a výbavách, objevují se právě nové spekulace o dalším konceptu této značky. Tedy ne až tak úplně novém ve stáji Samsung, nicméně rozhodně novém při pohledu do řad smartphonů.

Aktuálně se objevují informace o modelu SM-W2014  zaměřeném na čínský trh. Unikající informace ukazují na opravdu highendové specifikace zařízení – čtyřjádrový procesor na taktu 2.3GHz (Qualcomm Snapdragon 800) podporovaný 2 GB RAM. S největší pravděpodobností by měl tento přístroj získat  13MP zadní a 2MP přední fotoaparát. Na trh by měl přijít s aktuálně nejnovější verzí Androidu 4.3 Jelly Bean. SM- W2014 by měl vážit 173 g a rozměry by měly být 116,85 x 59.4 x 15,79mm. Přístroj by měl mít nicméně jen dva 3,67″ AMOLED displeje s rozlišením 480×800, zůstává tedy skrytým tajemstvím, proč bude mít tento Samsung hardware, který by mu mohly závidět i některé současné 5 a více palcové placky.

Evidentně se bude jednat o stylový doplněk pouze pro pár vyvolených jedinců a Samsung se prostě rozhodl, že jim dodá to nejlepší ve slušivém kabátku. Dalším TOP parametrem bude určitě cena telefonu, předchůdce SCH- W2013 stojí asi 3000 USD.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version