Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu – androidí mix s bonusem

Po čtyřech týdnech tu je opět androidí mix, ve kterém si představíme učící se aplikaci pro převod jednotek, aplikaci zobrazující údaje z vnitřních senzorů mobilního zařízení a na závěr živé/neživé tapety.

Apex Notifier

  

Jedná se o doplněk k Apex Launcheru 2.0 a DashClock Widgetu, bez kterých vám tento “notifikátor” nebude fungovat. Můžete si nechat zobrazit zmeškané hovory, počet nepřečtených SMSek a emailů, upozornění z kalendáře, stav baterie atd.

Flib – a converter with memory

 

Jedná se o tradiční převodník jednotek, který se ale od ostatních liší tím, že nabízí několik barevných témat, plochý design a především, že vám na přední místa bude dávat jednotky, které nejvíce používáte.

ParkMe Parking

 

Najít volné parkovací místo není žádná sranda, a když jste v neznámém městě, tak tuplem ne. Tato appka by vám měla hledání “volného fleku” ulehčit a ještě vám k tomu přidá užitečné informace, jako je cena, způsob platby nebo provozní doba.

WeatherSignal – Sensor Toolkit

 

Aplikace, která z vašeho mobilu udělá “meteorologickou stanici”. Nejvíce ji asi využijí majitelé Galaxy S4, ale ani ostatní nepřijdou zkrátka, protože aplikace podporuje mnoho dalších zařízení. Tlak vzduchu, teplota, vlhkost, denní světlo a další jsou údaje (záleží jen na tom, jaké má vaše zařízení zabudované senzory), které si můžete nechat zobrazovat nebo ukládat.

Week Calendar

 

Jednička mezi kalendáři na iOS zařízeních dorazila nyní také na Android. Jedná se o relativně novou aplikaci, takže můžete občas narazit na nějaký problém a podle komentářů uživatelů je ještě co zlepšovat. Dejme tomu čas a třeba se brzy stane také velice oblíbenou jako na iOS.


GoogleNowWallpaper HD

  

Těm, kteří mají rádi Google Now, by se mohly tyto wallpapery z různých koutů světa líbit. Nejedná se o živé wallpapery, takže vám nebudou vybíjet baterii, ale máte možnost si u nich nastavit, v kolik hodin se má obloha začít ztmavovat, což má navodit dojem západu slunce nebo naopak, tedy východ slunce.

Exit mobile version