Dotekomanie.cz

Samsung Galaxy Note 3 – známe cenu [aktualizováno]

Aktualizováno 23.9.

Samsung se rozhodl, že se zahájením prodeje tohoto obřího smartphonu se stylusem spustí i speciální akci. Prvních několik šťastlivců získá kupon na hodinky Galaxy Gear.

Kdo se bude chtít stát jedním z prvních majitelů GALAXY Note 3 a vypraví se pro něj hned ve středu, měl by zvážit návštěvu dvou vybraných českých značkových prodejen Samsung: v Praze v OC Chodov a v Brně v OC Olympia.

Pro 50 nejrychlejších zákazníků v každém z obchodů – vždy jeden kus na osobu – je totiž připraven exkluzivní dárek. Spolu s novým GALAXY Note 3 v černé nebo bílé barvě dostanou i voucher na jedno balení chytrých hodinek GALAXY Gear v černé barvě zdarma. Ty budou doručeny domů každému kupujícímu poté, co se GALAXY Gear objeví v prodeji.

Prodej GALAXY Note 3 bude zahájen ve středu 25. září ve 12:00 hodin.

Aktualizováno 18.9.

České zastoupení společnosti Samsung nám nyní sdělilo oficiální doporučenou cenu pro 32GB model. Pokud si jej budete chtít zakoupit, tak si musíte připravit 18 999 Kč včetně DPH. V obchodech najdete Galaxy Note 3 s podporou LTE od 25. září.

Původní článek 7.9.

Představení Galaxy Note 3 má Samsung za sebou a obsáhlejší informace jsme vám přinesli v den představení. Bohužel kvůli technickým problémům vám až nyní přinášíme první pohled přímo z veletrhu IFA 2013 v Berlíně. Zajisté u nás můžete očekávat i obsáhlou recenzi, ale dnes se můžete podívat na první pohled na toto nejnovější zařízení, jehož specifikace jsou na nejvyšší úrovni.

Autoři: Roman Taliano, Kristýna Grygarová, Přemysl Vaculík

Exit mobile version